Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

7 találat

Lovasberény, ahol a programok mellett a barátkozásé a főszerep

Balázs, Pápa · 2017. augusztus 25. 16:11

Mikor megtudtam, hogy van lehetőség jelentkezni a tutor táborba egyszerre fogott el félelem, és nagy izgalom. Én még nem vettem részt ehhez hasonló táborokban, és féltem, hogy csalódni fogok, hogy nem fogom magamat jól érezni egy ilyen helyen. Ám a kíváncsiság szerencsére felülkerekedett a félelmen, amit az óta sem bántam meg.

Életre szóló barátok

Virág, Budapest · 2017. augusztus 21. 11:00

Indulás a táborba. Az út görcsösen, vegyes érzelmek közepette telt. Vajon rendesek lesznek a táborlakók? Izgalmas vagy unalmas lesz az együtt töltött idő? Megérkeztünk. A tábor helyszíne egy mesebeli kastély volt, egy hatalmas parkkal, teniszpályával és medencével. Rögtön szétosztottak minket csapatokba, ahol kiválasztottunk egy témát (a mi csapatunk a nemek közti különbségeket választotta), amit a hét folyamán kidolgoztunk és pénteken bemutattunk társainknak. A vacsora valami isteni volt, ugyanúgy mint a reggeli és az ebéd.

A többi napon különféle, izgalmas programok voltak. Például: Több, számomra ezidáig ismeretlen sportot (kama, méta, stb.) lehetett kipróbálni, próbára tehettük kézügyességünket (selyem -, kavics festés), izgalmas fizikai kísérleteket mutattak nekünk be. A személyes kedvencem pedig az volt amikor esténként beugróztunk. Szuper volt különféle, vicces szituációkba keveredni.

Lehetőség nagyszerű emberek megismerésére

Dénes, Debrecen · 2017. augusztus 16. 13:16

A júniusi lovasberényi tábor az eddigi legjobb tábor volt számomra.

Egy tábor, ami maradandó emlékeket adott

Eszter, Vác · 2017. augusztus 10. 14:12

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen színvonalas táborban fogok részt venni Lovasberényben! Olyan sűrűn voltak a programok, hogy mindig az órámat kellett néznem, nehogy lemaradjak valamiről. Az összes előadás, foglalkozás nagyon jó volt, mindegyiket nagyon élveztem. Számomra az egyik legkedvesebb élmény az utolsó esti tábortüzezés volt: szalonnát sütöttünk, nevetgéltünk, bolondoztunk. Sok új emberrel találkoztam és sok új barátot szereztem, van akivel azóta is tartom a kapcsolatot.

Csak egy hét volt, mégis összetartó közösség vált belőlünk

Antónia, Mezőkövesd · 2017. augusztus 9. 11:00

A fantasztikus nyári táborban életem egyik legjobb hetét tölthettem el: rengeteg új barátot szereztem, új tudásra és ismeretekre tettem szert. 

Részese lehettem egy varázslatnak

Noémi, Gyöngyös · 2017. augusztus 8. 10:00

A Matehetsz rengeteg lehetőséget nyújt a tutorált fiatalok számára, ilyen a tutoráltaknak szóló nyári tábor is, ami egy életben egyszeri lehetőségnek bizonyul.
A tábor megnyitásakor a következő szavak is elhangzottak: „Szeretnénk, ha a telefont a szobátokban hagynátok, mert eltereli a figyelmet egymásról, és amúgy sem lesz időtök használni.” A mondat igazságtartalmára már az e

Önfeledt játék és csapatépítés Lovasberényben

Dorina, Szolnok · 2017. augusztus 7. 10:00

Hatalmas élményt jelentett számomra a júniusban megrendezett, tutoráltaknak szóló nyári tábor, ahol új tapasztalatokkal gazdagodtam és új barátokat is szereztem.

7 találat