Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Lehetőség nagyszerű emberek megismerésére

Lehetőség nagyszerű emberek megismerésére

Dénes, Debrecen · 2017. augusztus 16. 13:16

A júniusi lovasberényi tábor az eddigi legjobb tábor volt számomra.

A kedvenc programjaimból kettőt emelnék ki a fizika kisérleteket és a tűzharcot volt. A fizika kisérleteken megtapasztalhattam új dolgokat, meglepő és izgalmas mutatványoknak lehettem szemtanúja. A folyékony hidrogén segítségével sok érdekes cselekvést láthattam, és megismerhettem egyszerű, de nagyszerű trükköket is! A másik kedvenc foglalkozásom a kidobó játék volt, ahol örültem, hogy engem választottak csapatkapitánynak. Nagyon vicces és élményekkel teli volt. Nagyszerű érzés volt amikor már csak egyedül voltam a csapatunkba és mindenki nekem szurkolt.

A tábor ideje alatt remek barátságokat kötöttem, mondjuk nem is volt nehéz ugyanis a táborban mindenki intelligens és nagyon barátságos volt, ahogy a táborvezetők is nagyon segítőkészek és közvetlenek voltak. Az ott eltöltött napok élménydúsak és emlékezetesek voltak számomra.

Örülök, hogy élhettem ezzel a lehetőséggel és nagyszerű embereket ismerhettem meg!