Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

blog.tehetseg.hu

1 result

Ha holnap kellene indulni, újra gondolkodás nélkül csomagolnék

Kiss Hunor, Tiszaújváros · 2017. szeptember 21. 15:36

Kiss Hunor, a tiszaújvárosi Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola 5.a osztályos tanulója, feltöltődve, nagyszerű élményekkel gazdagodva tért vissza a Matehetsz (Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége) Tutor Programjának keretében rendezett nyári táborból. Beszámolója a Tiszaújvárosi Krónika szeptemberi számában jelent meg.

 

"Miközben azon gondolkoztam, hogy mit is írjak legkedvesebb élménynek, arra a következtetésre jutottam, hogy ez nehéz feladat, mivel az egész tábor minden programja nagyon jó volt. Ha holnap kellene indulni, újra gondolkodás nélkül csomagolnék. Azért örültem nagyon, hogy részt vehetek a táborban, mert..."

Tovább a teljes cikkre (4. oldal)

1 result