Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Szurkoljunk együtt iskolánk diákjainak!

Szurkoljunk együtt iskolánk diákjainak!

Bukó László · 2015. április 24. 18:10

Szurkoljunk együtt a Katolikuskeri diákjainak, akik holnap a Kossuth staféta keretein belül mérhetik össze edzettségüket!

Hagyományként kerül megrendezésre 2015. április 25-én a Kossuth Staféta váltó futóverseny Sárospatak és Sátoraljaújhely között. A két város közötti kb. 12 km távot 4 fős csapatokban teszik meg a résztvevők. Az intézményünk minden évfolyamról több csapattal képviselteti magát. Minden évben kiemelkedő helyezést érünk el. Az idén is sok jó futó tanuló küzd a kupáért. Szurkoljunk együtt! Rajt: 2015. április 25. 9,00 óra Sátoraljaújhely Széchenyi tér