Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

futás

2 találat

A Kossuth-stafétán is jeleskedtünk…

Bukó László · 2015. április 29. 18:00

Hétvégén került megrendezésre Sárospatak és Sátoraljaújhely között a Kossuth-staféta váltó futóverseny. Az V. István Katolikus Szakközépiskola és Gimnázium több csapattal is képviseltette magát. Több korcsoportban dobogós helyen végeztek diáktársaim.

Eredményeink:

4. korcsoport fiú (1998-1999):

1. helyezett: Rohamcsigák csapata: Butkai Roland, Hoffmann Erik, Tánczos István Emil, Nagy Patrik Sándor

2. helyezett: Sebesvonat csapat: Szabó Márk, Kendi Martin, Markovics Krisztián, Balogh Dávid

4. korcsoport lány (1998-1999):

4. helyezett: Keris lányok csapata: Pápai Adrienn, György Kitti, Juhász Vivien, Ondó Alexandra

5. korcsoport fiú (1996-1997):

2. helyezett: Dingók csapata: Horváth Milán, Bukó László, Császár Dávid, Szabolyik Bence

Egyéni versenyben

5. korcsoport:

1. helyezett: Horváth Milán

Mindenkinek gratulálunk!

Szurkoljunk együtt iskolánk diákjainak!

Bukó László · 2015. április 24. 18:10

Szurkoljunk együtt a Katolikuskeri diákjainak, akik holnap a Kossuth staféta keretein belül mérhetik össze edzettségüket!

Hagyományként kerül megrendezésre 2015. április 25-én a Kossuth Staféta váltó futóverseny Sárospatak és Sátoraljaújhely között. A két város közötti kb. 12 km távot 4 fős csapatokban teszik meg a résztvevők. Az intézményünk minden évfolyamról több csapattal képviselteti magát. Minden évben kiemelkedő helyezést érünk el. Az idén is sok jó futó tanuló küzd a kupáért. Szurkoljunk együtt! Rajt: 2015. április 25. 9,00 óra Sátoraljaújhely Széchenyi tér

2 találat