Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Festival d'Italiano

Festival d'Italiano

Porkoláb Anita, fotók: Serbán Bernadett · 2015. április 21. 20:47

2015. március 27. és 28. között Szegeden a Tömörkény Gimnáziumban megrendezésre került a Festival d'Italiano országos olasz verseny, amelyen 700 diák vett részt. Iskolánkból öt tanuló indult a versenyen. Nagy Judit, Serbán Bernadett, Kerekes Csilla és Somogyi Zsófia 13. d. osztályos tanulók kultúrtörténeti csapatversenyen vettek részt, míg Czakó Viktória szintén 13. d. osztályos tanuló élőbeszéd kategóriában indult és ért el első helyezést.