Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

művészet

2 találat

Hernádkakon a SPriNt Tanodában jártunk

SPN Médiaszakkör · 2015. július 1. 07:26

Áprilisban ellátogattunk a "kicsikhez" a hernádkaki SPriNt Tanoda diákjaihoz, ahol a médiaszakkör tagjai közül sokan mentorkodnak. Egy kreatív foglalkozást örökítettünk meg, a jó hangulatú alkotómunka és a remek közösség a legjobb példa arra, hogy az alkotás öröm! A gyerekek a PLACEbo- (Hely és hatás-) projekthez készítettek észlelési térképet.

Munkácsy - Reload

Krista Rita és Kovács Péter · 2015. június 15. 10:40

A Nyitott Szemmel Közhasznú Egyesület és a Budapest Bank Békéscsabáért program Munkácsy – Reload élőképek pályázatának díjátadó ünnepségét június 12-én délelőtt rendezték meg a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban. A pályázat keretében Munkácsy három kiválasztott munkáját – melyek címe a Kutyacsalád, A falu rossza, Az újoncozás – kellett élőképként megjeleníteni a résztvevő iskolák csapatainak. Az élőképeket le kellett fotózni, és így kellett beküldeni a szakmai zsűrinek. Iskolánk élőképe az újoncozásról elnyerte az első helyet.

2 találat