Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

művészet

2 találat

Koszta-festőverseny

Szentesi Koszta Médiakör Fazekas Viktória Panna, Csobánczi Szabolcs Bátor · 2015. április 18. 09:54

Idén is tehetséges fiatalokat várt április 14-én a Szentesi Koszta József Általános Iskola az 1999-óta minden évben megrendezésre kerülő Koszta-festőversenyre. Koszta József szellemében most is csendéletfestés volt a feladat. Versenyünk különlegessége, hogy az alkotások helyben készülnek és azonnal kiállításra kerülnek. Minden évben Szentes és vonzáskörzetéből 150-160 ifjú művész érkezik a megmérettetésre. A versenyen művésztanárok és a szentesi Koszta József Múzeum szakértői négy korosztályban 163 alkotást értékeltek.

Csodabogár

Turchányi Zsófia · 2015. április 8. 20:37
Turchányi Zsófia, a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumának 10. c
osztályos tanulója szabadidejét egészen alternatív módon tölti. Nemcsak rajzol, jóformán 
szobrokat is készít, például a debreceni roncsbárnak díszlet gyanánt. Az elmúlt hetekben 
került kiállításra Nina, egy „életre kelt” babaház, és ki tudja, hány terv lapul még a 
tarsolyában, mit álmodik meg legközelebb.
2 találat