Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

játék

2 találat

Mire jó az ördöglakat?

Pusztai Ágota, Remzső Rebeka, Szabó Fiometta, Szalánczy Eszter · 2015. április 18. 17:43

Technikaórán a játékról és fontosságáról beszélgettem 8. osztályos tanítványaimmal, majd jó néhány ördöglakatot mutattam meg nekik. Kíváncsi voltam játszanak-e vagy rövid idő múlva feladják. Meglepő volt a hozzáállásuk. A mai világban ahol a „gépezés” vezet, élvezettel próbálkoztak újra és újra! Az óra végén kértem őket, írjanak őszinte véleményt a játékról. Íme néhány a válaszokból:
- Ez a játék teljesen beleillik a XXI. század társadalmi életébe. Nagyon jó szórakozás és az egész logika. Lehet, hogy valakinek nem tetszik, de csak azért, mert nem volt benne sikerélménye. Ez a játék lehetőséget ad a gyerekeknek gondolkodni, nem a számítógép előtt ülnek és különféle lövöldözős játékokat játszanak.

A XXI. század játéka?

Pusztai Ágota, Remzső Rebeka, Szabó Fiometta, Szalánczy Eszter Fotók: Koszta Médiakör Fazekas Viktória Panna, Csobánczi Szabolcs Bátor · 2015. április 18. 11:08

Technikaórán a játékról beszélgettem 8. osztályos tanítványaimmal. Arra, hogy játszanak-e otthon, igen volt a válasz és az elgondolkoztató, hogy társasjáték, kártyázás, legozás mellett 12. helyezett lett a számítógépes játék. Ezen felbuzdulva ördöglakatokat mutattam nekik. Kíváncsi voltam feladják-e. Meglepő volt a hozzáállásuk. Az óra végén kértem őket, írjanak őszinte véleményt a játékról. A válaszokból készült kis összeállítás a Mire jó az ördöglakat? c. posztban olvasható.

2 találat