Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

fotó

3 találat

Kazinczy-fotószakkör

Kazinczys médiaszakkör · 2015. május 13. 15:05

A nyíregyházi Kazinczy-fotószakkör Boros György fotóművész vezetésével kiállítást rendezett a tagok Sóstón készült képeiből az iskola aulájában.

Digitális Fotósuli Diákműhely

Szabó Rita - Dr. Berke József · 2015. május 9. 17:55

A Digitális Fotósuli Diákműhely/szakkör minden fotózás iránt érdeklődőt szívesen vár. Célunk egy olyan vegyes közösség összehozása, ahol kezdők és hozzáértők kölcsönösen segíthetik egymást a fejlődésben.

A foglalkozásokon megismerkedhetünk a diákműhely tagjainak munkáival és a fotózás és a képfeldolgozás olyan területeivel, amelyek akár egy szakavatott fotós számára is újdonságot jelenthetnek. A fotózás a kezdeteitől nagy népszerűségnek örvend, és ki ne szeretné minőségben megörökíteni a pillanatot. A folyamatos technológiai fejlesztések erre remek lehetőséget adnak, és a diákműhely segít ezek megismerésében.

Digitális Fotósuli Diákműhely ILIAS közösségi oldal - http://ilias.gdf.hu/goto.php?target=cat_44364&client_id=ilias-ha

4. Zrínyi Fotószalon

Sopronyi Anna - "A Szemtanúk egy Kispolgári Xilofonnal Médiaműhely" · 2015. április 16. 03:32

Április 25-ig várják a pályázatokat a 4.  Zrínyi Fotószalonra a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnáziumba. A győztesek önálló, a díjazottak csoportos kiállításon vehetnek részt a zalai gimnázium folyosógalériáján májusban. A legutóbbi Zrínyi Szalon legjobb fotósa, Porkoláb Rebeka a dunántúli iskolák Helikon Művészeti Seregszemléjén Keszthelyen is aranyérmet szerzett a képzőművészeti kategóriában egyedüliként a városból. Röpkör című képén az elkapott pillanat: Rebeka tehetséges osztálytársai éppen bejutnak az Röpladba Diákolimpia Országos Döntőjébe.

3 találat