Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

4. Zrínyi Fotószalon

4. Zrínyi Fotószalon

Sopronyi Anna - "A Szemtanúk egy Kispolgári Xilofonnal Médiaműhely" · 2015. április 16. 03:32

Április 25-ig várják a pályázatokat a 4.  Zrínyi Fotószalonra a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnáziumba. A győztesek önálló, a díjazottak csoportos kiállításon vehetnek részt a zalai gimnázium folyosógalériáján májusban. A legutóbbi Zrínyi Szalon legjobb fotósa, Porkoláb Rebeka a dunántúli iskolák Helikon Művészeti Seregszemléjén Keszthelyen is aranyérmet szerzett a képzőművészeti kategóriában egyedüliként a városból. Röpkör című képén az elkapott pillanat: Rebeka tehetséges osztálytársai éppen bejutnak az Röpladba Diákolimpia Országos Döntőjébe.