Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

építőjáték

1 result

Rekordkísérletet tervező tehetségprogram

Vígh Mónika · 2016. január 8. 17:48

A Guinness World Records Bizottsághoz a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány Kuratóriuma rekordkísérlet felállítására vonatkozó igényt nyújtott be. A bizottság a kérvényt engedélyezte, a kísérlet felállítására 2016 márciusban kerül majd sor.

Az Országjáró Természettudományok tehetséggondozó program keretében 2016 márciusában egy jótékonysági játék árverést követően,  a Budapesti Műszaki Egyetem építő mérnöki kar hallgatóinak pályázatra készülő tervei alapján és segítségükkel  épül majd fel 12 óra alatt több mint 13.000 db fa építőelemből  egy 10 m-nél is magasabb torony. 

1 result