Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

állatkert

3 találat

Egy emlékezetes nap Nyíregyházán

Szöveg: Kupecz Regina Videó: Dudás Dávid · 2015. május 15. 20:12

kirandulas_nyiregyhazan

Február 27-én Nyíregyházán meglátogattuk a főiskolát, megnéztük a botanikus kertet, a Vadasparkban nemcsak az állatokat néztük meg, hanem bemutattuk az általunk készített játékokat főiskolásoknak, főiskolai pedagógusoknak, általános iskolai diákoknak és szüleiknek. Az ebédet nagyon szépen megterített asztal mellett fogyaszthattuk el.

Sóstó Zoo

Kazinczys médiaszakkör · 2015. május 14. 08:45

A Nyíregyházi Állatparkban tett látogatásunk nagyon remek volt. Megtekintettük az akkor nemrégiben átadott Viktória-Házat is. A látvány, mely elénk tárult, nagyon csodálatos volt. Jó élményekkel tértünk haza.

Kölyöklabor a Varázshegyben

j · 2015. február 9. 17:25
A Darwin-labor

Az Állatkert és a BASF által közösen gondozott kémiai programra 2015. január 26-tól újra lehet jelentkezni.

3 találat