Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Templeton

2 találat

Professzorok is támogatják a Templetont!

G.Á. · 2015. október 9. 19:04

Újabb támogatóra talált a kiemelkedő kognitív képességű fiatalok feltérképezésére indított Magyar Templeton Program: az MKB Professzori Klub tagjai is népszerűsítik az online tehetség-felmérést, amelynek fő célkitűzése a háromszáz legjobb kivételes kognitív tehetség fejlesztése és támogatása a 10-29 éves korosztályban.

A klub professzorai felhívják az általuk ismert tehetséges fiatalok figyelmét a tehetség-azonosítási akcióra és mentorok is kerülnek ki majd a klubtag akadémiai doktorok, egyetemi tanárok köréből.

Indul a Templeton

Gózon Ákos · 2015. szeptember 15. 19:02

Szerintem…

… abban mindenki egyetért, hogy a tehetséges fiatalok képességeinek a minél korábbi, lehető legpontosabb felismerése, s ennek nyomán kibontakoztatása – túlzás nélkül – nemzetstratégiai ügy. A  kérdés „csupán” az, hogy melyek a legcélravezetőbb utak mindehhez.

 

2 találat