Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Palócföld

2 találat

A Palócföldi Médiaműhely felfedező útja

Csáky Mátyás · 2015. március 10. 10:06

i._palocfoldi_mediamuhely_-_kozard_2015._februar_13-15.

Egy ipolysági gimnazista filmalkotó, az ipolybalogi Csáky Mátyás beszámolója a Palócföldi Médiaműhely műhelynapjairól.

A Palócföldi Médiaműhely első felfedező útja mikrofonnal és kamerával

Tarnóczi László · 2015. március 10. 10:00

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége „Tehetséghidak” programja támogatásával 2015. február közepén megkezdte működését a Palócföldi Médiaműhely. Az első felefedező út élményei: a nógrádi médiaműhelyektől a daloló fáig.

Alkotó közösségünk Balassagyarmatról, Ipolyságról és Salgótarjánból válogatott középiskolás diákjai médiapedagógusok és médiában dolgozó szakemberek segítségével három napon át járták palócföld szívét, a Cserhátot, élményeiket pedig naplószerűen tudósításokban és riportokban dolgozzák fel írott és elektronikus formában. Célunk, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok jobban megismerjék a szülőföldjük tágabb környezetét, és igényesen tudják annak eseményeit megfogalmazni saját maguk és mások számára. Reméljük, hogy a Palócföldi Médiaműhely munkája hosszú távon hozzájárul ahhoz, hogy a vidékünkről több érdekes és hiteles információ kapjon nyilvánosságot úgy a helyi, mint a regionális vagy az országos médiában.

2 találat