Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Megalakult az Európa 2000 médiaszakköre

Megalakult az Európa 2000 médiaszakköre

Centgraf Milán, Sean Sharma, Szabó Márton · 2015. március 27. 10:11

2015. március 5-én tartotta alakuló ülését az Európa 2000 Középiskola Médiaszakköre, melynek vezetője Ledniczky Márton film- és TV-rendező. A szakkörben a diákoknak a "FÖLSZÁLLOTT A PÁVA" c. televíziós tehetségkutató programmal kapcsolatban kell majd elkészíteniük 2 rövidfilmet, 2 írott riportot, 6 blogbejegyzést és 2 Facebook-posztot. A Médiaszakkör tagjai: Centgráf Milán, Finta Dániel, Jazbincsek Veronika, Radó Kristóf, Sean Sharma, Strobán Vivien, Szabó Márton és Trnka Norbert.