Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Európai Parlament

1 result

Modell Európa Parlament Miskolcon

Földes Ferenc Gimnázium médiaszakköre · 2015. március 30. 20:22

2015-ben a Földes Ferenc Gimnázium szervezte meg a Modell Európa Parlament 13. Nemzeti Ülését. A MEP-en a diákok az Európai Parlament működését modellezve „játszanak, versenyeznek.” A képen a házigazdák csapata látható: Magyari Irma, Gonda Iván 12. c, Fazekas Anna 12. h, Szunyogh Örs 11. h, Köteles Ádám 10. c, Kertész Attila,  Ágh Norbert, Ambriskó Eszter, Kiss Péter, Muri Levente, Nagy Bence, Osztermann Anna, Petrik Eszter, Szabadfalvi Dániel 10. h és felkészítő tanáruk, Fazekas Róbert.

1 result