Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Európai Parlament

2 találat

Modell Európa Parlament Miskolcon

Földes Ferenc Gimnázium médiaszakköre · 2015. március 30. 20:22

2015-ben a Földes Ferenc Gimnázium szervezte meg a Modell Európa Parlament 13. Nemzeti Ülését. A MEP-en a diákok az Európai Parlament működését modellezve „játszanak, versenyeznek.” A képen a házigazdák csapata látható: Magyari Irma, Gonda Iván 12. c, Fazekas Anna 12. h, Szunyogh Örs 11. h, Köteles Ádám 10. c, Kertész Attila,  Ágh Norbert, Ambriskó Eszter, Kiss Péter, Muri Levente, Nagy Bence, Osztermann Anna, Petrik Eszter, Szabadfalvi Dániel 10. h és felkészítő tanáruk, Fazekas Róbert.

EU-óra

Bagi Gréta, Borsi Rebeka, Lestyán Lilla, Rancan Claudiu · 2015. február 24. 17:39

„Ó mennyi város, mennyi nép

Ó mennyi messze szép vidék!”

Babits gondolatai meghatározták az Európa Pont által szervezett országos szóbeli vetélkedő lényegét, ahol négyfős csapatunkkal a szolnoki Fiumei Úti Általános Iskolából az 5. helyen végeztünk.

2015. február 23-án Budapesten azok a hetedik osztályos diákok versenyezhettek, akik az előválogatás során – amin 2300 fő vett részt - a legjobban teljesítettek. A versenyen játékos feladatok teljesítésével adtunk számot arról, hogy mennyire ismerjük hazánkat, az uniós országokat, az Európai Parlament szervezeti felépítését.

2 találat