Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

pályázat

4 találat

Szeretem az állatokat! Rajzpályázat Herman Ottó tiszteletére

Budaörsi Herman Média bloggerei · 2015. március 11. 10:44

A budaörsi nagycsoportos óvodások 195 gyönyörű alkotása bebizonyította, hogy a gyerekek nem csak tehetséges művészek, de valóban nagy barátai az állatoknak. Kutyák, macskák, pókok, madarak, kígyók, békák, halak, lovak, zsiráfok, keltek életre a rajzlapokon.
Az eredményhirdetésre 2015. március 4-én került sor iskolánkban, amely éppen 20 éve viseli Herman Ottó nevét, és ahol emelt óraszámban kézműveskednek 35 éve a gyerekek. A hatalmas tornacsarnok megtelt az ovisokkal és szüleikkel. Izgatottan várták a végeredményt és a jól megérdemelt jutalmukat. Senki sem távozott üres kézzel!

Ősi harc rajzai

Balogh Sára, Erdélyi Nóra, Varga Vivien, Vígh Fruzsina · 2015. február 17. 08:20

"Ősi örökség ez, amit egyik ember örököl, a másik nem. Ősi harc ez, kutatási vágy, megfigyelés, tudásszomj, kalandkeresés, gyűjtési szenvedély, erdők, mezők, nádasok szeretete." (Fekete István)
A Berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 2. b osztályos tanulója, Serfőző Réka a FeHoVa országos rajzpályázaton 1. helyezést ért el.

4 találat