Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

pályaorientáció

1 result

Szakma - határok nélkül

Szandaszőlősi Médiaszakkör (SZMSZ); Szarvák Gorzsa, Baranyi Benjamin · 2015. május 7. 09:06

Mi, a Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola felső tagozatosai a Szolnoki Műszaki Szakközép– és Szakiskola által szervezett hagyományteremtő pályaorientációs Szakma határok nélkül programján jártunk 2015. április 20-án. Körülbelül 70-en vettünk részt a 6-7. évfolyamról és mindenkinek nagyon tetszett ez a nap. Több szakmát is megismerhettünk és kipróbálhattunk játékos vetélkedőkön.

1 result