Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

környezetvédelem

1 result

Bronzérmet szereztünk a megyei Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyen

Szandaszőlősi Média Szakkör (SZMSZ) · 2015. május 6. 12:26

A Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség által szervezett Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyen általános iskolás korcsoportban két csapatot indított iskolánk, a Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, melyből az egyik csapat továbbjutott a megyei fordulóba, ahol a csapatoknak tíz állomáson kellett bizonyítaniuk. Honvédelmi ismeretek, nyúlgát-építés, népegészségügyi kérdőív, elsősegélynyújtás, uniós ismeretek, veszélyhelyzeti feladványok és tűzoltási alapismeretek szerepeltek a leküzdendő akadályok és megoldandó feladatok között.

1 result