Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

kertészkedés

2 találat

„Kertész leszek, fát nevelek” II.

Vadász Richárd, Galamb Lajos · 2015. április 21. 22:04

A beltéri és kültéri virágok mellett fognak fűszernövényeket és zöldségeket is termeszteni. A kertészeti szakkör célja a szórakoztató tanulás mellett az is, hogy iskolánk minél szebbé, otthonosabbá válhasson és segítséget adjon a későbbi pályaválasztáshoz.

„Kertész leszek, fát nevelek” I.

Vadász Richárd, Galamb Lajos · 2015. április 21. 22:02

A fenti József Attila-idézet is lehetne a mottója a most indult kertészeti szakkörnek. A miskolci Nyitott Ajtó Baptista Általános Iskola igazgatóhelyettese vállalta magára azt a feladatot, hogy néhány érdeklődő tanulót megtanít kertészkedni. A szakkörösek megismerkednek a kertészkedés alapeszközeivel, néhány virágfajtával, azok gondozásával és ültetésével.

2 találat