Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

kerékpár

2 találat

Két keréken a legjobbak között

BAMI Médiaszakkör, Fotó: HAON - Molnár Péter · 2015. április 20. 11:28

2015.április 17-én Debrecenben a Vörösmarty Mihály Ált. Iskolában került megrendezésre a XXIII. Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntője, amin a Berettyóújfalui II. Rákóczi F. Ált.Isk. BAMI tanulói is bizonyíthatták felkészültségüket a megye 12 legjobb csapata között. A Ki a mester két keréken? megmérettetésen Tani Cintia I. helyezést ért el és az értékes ajándékon kívül lehetőséget kapott a Baján megrendezésre kerülő országos döntőn való részvételre. Pásti Zoltán nagyszerű teljesítményével egyéni II. helyezést ért el, ami a csapat számára a 4. helyezésre volt elegendő.

Biciklibarát iskola - Timelapse videó

Berettyóújfalui II.Rákóczi Ferenc Általános Iskola BAMI Médiaszakkörösei · 2015. március 25. 08:19

biciklibarat_iskola_-_timelapse_-_ii.rakoczi

Tanulóink és pedagógusaink döntő többsége minden reggel kerékpárral érkezik meg iskolánkba.
Lássuk, milyen egy átlagos reggel a "kerékpártároló szemszögéből".

2 találat