Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

hagyományőrzés

3 találat

Nevezetességeink

Bor Gergely és Farkas Dalma · 2015. június 15. 17:32

A békéscsabai várostörténeti vetélkedőn a résztvevő iskolák csapatainak a város nevezetességeinél kialakított állomásokon kellett tanúbizonyságot adniuk Békéscsabával kapcsolatos ismereteikről. A versenyt megtisztelte jelenlétével városunk polgármestere is, aki a következőképpen köszöntötte a verseny résztvevőit:
„Nagyon fontos, hogy az itt felnövőket, az itt tanulókat és a városhoz kötődőket itt tartsuk. Mi, akik tudunk tenni azért, hogy erősebb kötődés alakuljon ki a fiatalokban Békéscsaba iránt, össze kell fognunk és ezt elő kell segítenünk. A mai eseményt azért tartottam fontosnak, mivel ezáltal is erősíteni tudjuk az érzelmi kötődést és felhívni a figyelmet környezetünk szépségeire, értékeire.

Munkácsy - Reload

Krista Rita és Kovács Péter · 2015. június 15. 10:40

A Nyitott Szemmel Közhasznú Egyesület és a Budapest Bank Békéscsabáért program Munkácsy – Reload élőképek pályázatának díjátadó ünnepségét június 12-én délelőtt rendezték meg a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban. A pályázat keretében Munkácsy három kiválasztott munkáját – melyek címe a Kutyacsalád, A falu rossza, Az újoncozás – kellett élőképként megjeleníteni a résztvevő iskolák csapatainak. Az élőképeket le kellett fotózni, és így kellett beküldeni a szakmai zsűrinek. Iskolánk élőképe az újoncozásról elnyerte az első helyet.

Városismeretből felsőfokon

Bor Gergely és Farkas Dalma · 2015. június 15. 09:45

Városunkban városismereti vetélkedőt rendeztek Ugrai Gábor bácsi, történelemtanárunk vezetésével. A vetélkedőről részletesebben a Nevezetességeink c. posztban olvashatsz.

3 találat