Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

gazdaság

1 result

Pénz7/European Money Week általános és középiskolásoknak

zs · 2015. március 4. 18:07

Az Európai Bankföderáció (EBF) kezdeményezésére indult, 23 országot átfogó páneurópai programhét célja az általános és középiskolás diákok pénzügyi tudatosságának fejlesztése. A március 9-11. között lezajló hazai programsorozatban 650 iskola, 900 pedagógus és közel 90 ezer diák vesz részt főként osztályfőnöki órák keretében.

A programsorozatot vetélkedők, versenyek egészítik ki, hogy játékos formában vezesse tovább a fiatalokat a pénz tudatos használatában.

1 result