Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

gála

2 találat

Jankay a színpadon

Dusa Panna és Kesjár Andor · 2015. május 29. 15:37

A Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola minden tavasszal megrendezi nagyszabású gálaműsorát, amelyen az iskola legtehetségesebb tanulói lépnek fel. Nemcsak a városi, megyei és országos versenyek helyezettjei adnak műsort, az osztályok külön erre az alkalomra koreografált műsorszámokkal szórakoztatják a nagyérdeműt. Minden évben zsúfolt nézőtér előtt a néptáncosok kezdik a műsort, utánuk egyéni és csoportos fellépők mutatják meg, hogy mindenki tehetséges valamiben. A gálaműsor művészeti hetünk záróeseménye is.

Sokszínű tehetségeket ígér idén is a debreceni Fazekas-gála

Grégász Dorottya · 2015. március 9. 17:15

Idén március 17-én délután 5 órakor a debreceni Lovardában újra tündökölni fognak a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium tehetségei az iskola hagyományos gálaünnepségén. Az eseményt 1997 óta minden évben megrendezi az iskola. Már lázasan folynak a készülődések és a próbák, így biztos, hogy idén is sok igényes és remek produkcióra számíthatunk.

A rendezvényen számos tehetséges tanuló lép fel olyan műsorszámokban, mint tánc, ének vagy éppen saját versének előadása. Vannak, akik hobbiszinten űzik művészetüket, de a fellépők között már igazi profik is akadnak. A Fazekas-gála kiváló lehetőség a bandák, tánccsoportok és egyéni előadók számára is, hogy képességeiket kibontakoztathassák és bemutathassák.

Természetesen idén sem marad el a hihetetlen népszerűségnek örvendő tanári produkció, sőt ebben az évben két meglepetéssel is készülnek az iskola pedagógusai. Hogy pontosan mi lesz e két műsorszám, az egyelőre hétpecsétes titok.

2 találat