Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

ballagás

1 result

Bolondballagás a Keriben

Tóth Kitti · 2015. április 29. 18:32

Hagyományként került megrendezésre iskolánkban a bolondballagás. Végzős diákként én is részese lehettem ennek a vidám, jó kedvű bolondozásnak. Osztálytársaimmal már nagyon vártuk ezt a napot, amikor is fantáziánkat elengedve a legviccesebb ruhadarabokat öltöttük magunkra. Volt közöttünk katona, vasutas, apáca, kosaras és mindenféle maskarába bújt diák. Jó volt még együtt viccelődni egy kicsit életünk egyik nagy megmérettetése, az érettségi vizsgák előtt.

1 result