Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Sólyom László ösztöndíj

1 result

Indianától Quitóig

Fröhlich Johanna · 2016. április 25. 21:51

2014-ben nyertem el a Sólyom-ösztöndíjat, amelynek a segítségével a University of Notre Dame jogi karán 2015-ben LL.M. fokozatot szereztem. Az Egyesült Államokban töltött egy évet követően jelenleg Ecuador fővárosában, Quitóban, a San Francisco de Quito Egyetem jogi karán tanítok összehasonlító alkotmányjogot és emberi jogokat.

2014 augusztusában többek között a Sólyom-ösztöndíj segítségével vehettem részt a University of Notre Dame Law School LL.M. képzésén az Egyesült Államokban, amelyet 2015 májusában magna cum laude minősítéssel szereztem meg. A Notre Dame-men töltött év alatt meghatározó szakmai és tudományos tapasztalatokat szereztem, amelyek – azt hiszem, minden túlzás nélkül állíthatom – megváltoztatták az életemet.

1 result