Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Kincskereső tábor - negyvenedszer!

Kincskereső tábor - negyvenedszer!

Gózon Ákos · 2015. július 12. 10:44

Negyvenedik alkalommal rendezték meg a Kincskereső irodalmi és összművészeti tehetséggondozó tábort 10-16 éves fiatalok számára a kecskeméti Katona József Könyvtárban. A korábban Szegeden is rendezett táborok immár felnőtt résztvevői találkoztak a mai táborozókkal, s hallgatták meg műsorukat, s a táborvezető Koleszár Márta és a diákkutató Molnár Villő tehetségszakmai előadását. A tábor munkáját többek közt a Bonis Bona-díjas Kovács Lajos, a könyvtár vezetője, Ramháb Mária, a műsor összeállításában segítő Molnár Klára és Csikós Gellértné irányította.