Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Tárlat-túra: Üveges Tamás kiállítása a Miskolci Galéria Petró-házában

Tárlat-túra: Üveges Tamás kiállítása a Miskolci Galéria Petró-házában

SPN Médiaszakkör · 2015. július 1. 07:04

Nem ez az első eset, hogy kiállításmegnyitót örökítünk meg, s ezúttal is örömmel tettünk eleget a meghívásnak. Február 4-én Vass Tibor kiállításán voltunk a Feledy-házban, február 25-én pedig másik  tanárunk, Üveges Tamás tárlatán a Petró-házban. A kiállítást egyébként Vass Tibor nyitotta meg. A tárlat érdekessége, hogy a fotókat és a hozzájuk, róluk, általuk inspirált szövegeket együtt tekinthette meg a közönség. A képek a kiállításban március 15-én, a Tárlat-túra c. rendezvényen készültek, amelyen az alkotó mutatta be a kiállítást a közönségnek.