Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Parlamenti különórán

Parlamenti különórán

Papp Gábor · 2015. május 15. 19:57

Mi, a hajdúböszörményi Veress Ferenc Szakképző Iskola 11. B osztályos diákjai megtekinthettük a Parlament épületét, tájékozódhattunk az Országgyűlés munkájáról, kérdéseket tehettünk fel egy országgyűlési képviselőnek (Nyitrai Zsoltnak), közreműködhettünk egy plenáris ülést szimuláló játékos gyakorlatban. Egy izgalmas játék során tudásunkat is kipróbálhattuk: a nap folyamán kapott információk alapján kellett felelevenítenünk a hallottakat. Befejezésül az őrezred díszelgő bemutatóját néztük meg.