Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Asztalostanulók a székgyárban

Asztalostanulók a székgyárban

fotók: Mező László, szöveg: Papp Gábor · 2015. május 15. 19:59

A hajdúböszörményi Veress Ferenc Szakképző Iskolában nagy gondot fordítunk a leendő szakmunkások felkészítésére. Az elméleti tantárgyak tanulása mellett 9. évfolyamon a tanműhelyben, a 10-től pedig vagy a tanműhelyben vagy vállalkozóknál, ipari üzemekben ismerhetik meg leendő szakmájukat. Ezt a képzést gyárlátogatások teszik színesebbé. Asztalos tanulóink március 24-én a Sellaton Design Bútoripari Kft. gyárában jártak Debrecenben. A gyár hazánkban az egyetlen, ahol hajlított bútorokat gyártanak.