Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Egészségnap a Bethlen Gábor Református Általános Iskolában

Egészségnap a Bethlen Gábor Református Általános Iskolában

Fazekas Csaba, Fotó: Körmöndi Alíz · 2015. május 13. 17:48

Az egészségnap egy pályázat révén jöhetett létre. A szülők segítségével gyümölcs- és zöldségsalátákat, hidegtálat, turmixot és szendvicset készítettünk. Részt lehetett venni az egészséges életmóddal kapcsolatos kvízben, ahol zöldséget és gyümölcsöt lehetett nyerni. Plakátokat, interjúkat, ppt-bemutatókat készített az iskola minden osztálya. Háromtagú zsűri minősítette az egész napi munkánkat. Mindenki nagyon jól érezte magát, nagyon sok hasznos információt kaptunk.