Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Benne voltunk a TV-ben!

Benne voltunk a TV-ben!

Kiss Márton, Kiss Dániel · 2015. május 11. 17:10

A Kazinczy médiaszakkörét ma Miló Mihály HSC operatőr kalauzolta a Nyíregyházi Városi Televízió stúdiójában. Először a vezérlőszobában a hangmérnök, vágó, rendező munkapultjait csodáltuk meg. A falon láthatók az egyes kamerák kimenő képei.  A kiválasztott képet látja otthon a tévénéző. A stúdióban kipróbálhattuk a nagy kamerákat, a súgógépet, és beülhettünk a műsorvezető székébe még a mikroportot  is felcsatoltuk. Mihály bácsitól megtudtuk, hogy az idén 30 éves Városi TV archív anyaga közel 1000 Terrabyte.