Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

A zene mindenkié

A zene mindenkié

Gömöry Orsolya és Gregóczki Réka · 2015. május 6. 10:41

A kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskola énekkarának sok tehetséges és énekelni vágyó diák a tagja. Az énekkaron a tanulók énektanárnőjükkel az iskolai előadásokra készülnek. Az énekkarosok sokszor énekelnek idegen nyelven. Az előadásokat hangszerrel kísérik. Hetente többször is gyakorolnak, gyönyörű és szórakoztató dalokat adnak elő, amely érdekesebbé teszik az iskolai műsorokat.