Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Interjú Benedek Krisztina népzene- és néptáncpedagógussal

Interjú Benedek Krisztina népzene- és néptáncpedagógussal

Jazbincsek Veronika, Sharma Sean, Szabó Márton · 2015. május 1. 13:28

Az EURÓPA 2000 Középiskola médiaszakkörének programja keretében a gödöllői Frédéric Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában interjút készítettünk Benedek Krisztina tanárnővel, aki neves előadóművész, emellett népi éneket és néptáncot oktat az iskola hallgatóinak. Tanítványaival számos népzenei versenyen szerepelt már sikerrel, és idén két népdalos fiúcsapata is bekerült a Fölszállott a páva vetélkedő műsorába. Krisztina tanárnő vallja, hogy az értékes, szép népi hagyományokat éltetni és folytatni kell, miközben persze nem felejtjük el, hogy a XXI. században élünk.