Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Popfeszt Band

Popfeszt Band

Fényi Gyula Jezsuita Gimn. és Koll. médiacsoportja · 2015. április 27. 18:32

A Képzelt Riport előadás sikerességéhez hozzájárult az is, hogy az összes előadást élőzenével bonyolították le a diákok. A zenekar erre az előadásra állt össze, jelenlegi és már végzős diákokból. Vezetőjükkel, iskolánk nevelőjével gyakorolták be és szabták sajátossá a híres dalokat. Miközben a háttérben zenéltek, fontos részesei lettek a zenekari és a Magis kórus közösségének. Ahogy az énekek, a táncok egybeforrtak a zenével, csodálatos élményt nyújtott a nézőknek, akik minden előadás után vastapssal hálálták meg.