Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

A rajzosok szemével

A rajzosok szemével

Szófacsaró-médiakör · 2015. április 24. 00:07

Ha májusban Debrecenben jársz, és kikapcsolódni vágysz, térj be a Malomparkba, és keresd az emeleten a kiállítóteremben a Mórás diákok alkotásait!
Egy megyei rajzpályázat témájául a természet és környezetünk rajzi megfogalmazását jelölték meg. Összesen 644 pályamunka érkezett, melyből 300-at válogattak be kiállításra. A tőlünk beküldött 5 rajz közül 4 kerül kiállításra májusban a Malompark emeleti kiállítótermében. Tóth Miklós 4. osztályos diákunk Túzokcsalád című rajza 5. helyezést kapott.