Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Premier - iskolai zenekar

Premier - iskolai zenekar

Szófacsaró - médiakör · 2015. április 23. 23:54

Krucsó József tanár úr vezetésével megalakult iskolánk zenekara, a Premier, amely elsőként a farsangi bulin mutatta meg tehetségét. Pajkos Lilla és Zsiros Imre gitározik és énekel, Borsó Vince dobol. Örömmel hallgattuk saját szerzeményű zeneszámaikat. A kellemes hangzás és a refrén még sokáig a fülünkben csengett. A zenekar rendületlenül dolgozik, állítólag újabb számuk is van. Reméljük, hamarosan hallunk felőlük.