Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

A fitnesz az életem része

A fitnesz az életem része

A Fazekas Mihály Általános Iskola médiaszakkörének tagjai · 2015. április 23. 22:15

Fitnesz-versenyt tartottak Kiskunlacházán március 28-án.

- A fitnesz az életem része - mondta Angeli Ágota, a Halas-Fitness Egyesület egyik edzője a verseny előtti percekben. Ágota maga is nagyon jó versenyző volt, korábban Európa-bajnoki címet szerzett. Ezt a tudást igyekszik átadni tanítványainak, akik jól szerepeltek.

Lovas Adriának ez volt élete első versenye. Őt kérdeztük. – Heteken keresztül gyakoroltunk. Kicsit izgultam, de nagyon örülök az ötödik helyemnek. Tudom azt is, hogy az összekötőket még csiszolnom kell - mesélte. Vígh Viktória már több versenyen volt. Most a negyedik helyet szerezte meg. – Én már nem izgulok a gyakorlat alatt. Szerintem nem sikerült rosszul a koreográfiám. Örülök nagyon, hogy negyedik lettem. A következő versenyig még nagyon sokat kell gyakorolnom – mondta. A kiskunlacházi versenyen országos bajnok volt Suba Viktória. – Új gyakorlatot mutattam be. Kicsit izgultam, hogy milyen lesz. Szerencsére nagyon jól sikerült. Nagyon jó érzés volt a dobogó tetején állni – újságolta Viki. A fitneszes lányoknak két hét múlva újabb versenye lesz Békéscsabán.