Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Sport - megállás nélkül

Sport - megállás nélkül

Árpád Vezér Gimnázium Sárospatak-Médiaműhely · 2015. április 21. 15:39

Már hagyománya van a sárospataki Árpád Vezér Gimnáziumban annak a sportrendezvénynek, aminek keretében 15 órán át hódolhatnak ilyen jellegű szenvedélyüknek tanáraink és diáktársaink. Ezen a napon fontos az egészségre való nevelés is, így a programok sorát az órák után egy belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos előadása indította. Ezzel egy időben megkezdődtek a tornatermében a mérkőzések. Kosárlabda, kézilabda, asztalitenisz, röplabda, floorball, tollaslabda.