Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Nyelvi labor: hatékonyabb tanulás az ÁVG-ben

Nyelvi labor: hatékonyabb tanulás az ÁVG-ben

Árpád Vezér Gimnázium Sárospatak-Médiaműhely · 2015. április 21. 15:37

A sárospataki Árpád Vezér Gimnáziumban nagy számban tesznek sikeres közép- és felsőfokú nyelvvizsgát a diákok. Az iskola egyik legfontosabb szándéka, hogy az idegen nyelv területén tehetséges fiataloknak a gyakorlatban is jól használható nyelvet oktassanak. Az eredményes nyelvvizsgák mellett különböző versenyeredmények, nemzetközi projektekben való részvétel is bizonyítja az oktatás hatékonyságát. Egy  pályázatnak köszönhetően az iskola 15 tantermi notebookkal gazdagodott. A modern kor eszközei meghozzák a kedvet a tanuláshoz is, ezáltal több sikert érnek el a vizsgákon.