Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Fit-Kid országos bajnokság

Fit-Kid országos bajnokság

A Fazekas Mihály Általános Iskola média szakkörének tagjai · 2015. április 21. 19:23

2015. április 11-én került megrendezésre a Fit-Kid II. osztály csoportos és a Fit-Kid I. osztály egyéni országos verseny Csongrádon. A nagycsapatok kategóriájában a Modern Times csapat (Tóth Fanni,Tóth Lili) a 3. helyezést hozhatta el. Délután az egyéni gyakorlatokkal léptek színpadra a csajok, ahol egy nagyon erős mezőnyben mérettették meg magukat. Hirsch Lili a 7. helyet szerezte meg.