Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Interjú Agócs Gergely népzenekutatóval

Interjú Agócs Gergely népzenekutatóval

Tagscherer Martina, Szabó Márton · 2015. április 19. 21:03

Az EURÓPA 2000 médiaszakkör tagjai a múlt héten a Hagyományok Házában interjút készítettek Agócs Gergely népzenésszel, népzenekutatóval, aki a Fölszállott a páva tehetségkutató vetélkedő zsűritagja. A szakember beszélt a harmadszor megrendezésre kerülő, idén 6-14 éves tehetségek számára meghirdetett televíziós program jelentőségéről. Fontosnak tartotta megemlíteni, hogy a Kárpát-medencében egyre többen foglalkoznak magyar népzenével és remélte, hogy a globalizálódó kultúra ellenére egyre NÉPszerűbb lesz a NÉP tradicionális kultúrája a fiatalok körében is.