Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Egy osztályból két csapat

Egy osztályból két csapat

Koszta Médiakör · 2015. április 18. 12:34

Oroszné Tihanyi Márta a Szentesi Koszta József Általános Iskola alsós tanítója, kézilabdaedző. Három évvel ezelőtt azt gondolta szeptemberben: 4-es osztályomból miért ne csinálhatnék egy lány- és egy fiú- kézilabdacsapatot? Lehetséges egy osztályban annyi tehetséges tanuló, hogy két csapatra elég legyen? A kezdett nehéz volt, de mindenki lelkesen járt edzésre. A két csapat az évek során más osztályokból is kiegészült és idén tavasszal a lányok a megyei diákolimpia IV. korcsoportjában III. helyezést értek el. A fiúk a megyei diákolimpia IV. korcsoportjában a IV. helyet szerezték meg.