Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Európa 2000 a Táncháztalálkozón

Európa 2000 a Táncháztalálkozón

Szabó Márton, Tagscherer Martina, Strobán Vivien · 2015. április 12. 19:50

Március utolsó hétvégéjén médiaszakkörünk részt vett a Táncháztalálkozón a Papp László Arénában. A táncházmozgalom eme meghatározó eseményén találkoztunk a Fölszállott a páva tehetségkutató résztvevőivel és zsűritagjaival. Interjút készítettünk a 11 éves Döbrönte Petrával, aki szintén tovább jutott a budapesti válogató műsorba. Riportereink révén az ő előrejutását is követni fogjuk. Legközelebb Szentendrén forgatunk a Vujicsics Tihamér Zeneiskolában, ahol Petra népi éneket és tamburázást tanul.