Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Nemzetközi klarinét-mesterkurzus Pécsett

Nemzetközi klarinét-mesterkurzus Pécsett

Pécsi Művészeti Médiaműhely · 2015. április 1. 10:50

Határokon átnyúló fafúvós tehetséggondozó program valósult meg a MATEHETSZ jóvoltából. A Tehetség hónapja programsorozat keretében magyar, horvát, és bosnyák klarinétos tehetségek voltak aktív résztvevői a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakközépiskolában március 27-én tartott mesterkurzusának, melyet Varga Gábor klarinétművész tartott. A regionális kezdeményezés nemzetközivé bővülését az iskola klarinéttanárainak kiterjedt szakmai kapcsolatrendszere segítette.