Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

A nyelvtehetség sem ismer határokat – képgaléria

A nyelvtehetség sem ismer határokat – képgaléria

Vincze Bence, Lehoczki Orsolya · 2015. március 9. 19:30

Idén iskolánk, a Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium rendezhette meg a XII. országos angol nyelvi vetélkedőt a két tanítási nyelvű iskolák számára. Az ország 11 pontjáról érkeztek hozzánk csapatok, akik Nagy Britannia és az Egyesült Államok 1750-1800-as évek közötti időszakának alapos ismeretéről adhattak számot. Első helyen a Budapesti Budai Nagy Antal Gimnázium csapata végzett, s ezzel nemcsak a vándorserleget, hanem a jövő évi vetélkedő rendezési jogát is elnyerték.