Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Ép testben ép lélek - A Szolnoki Fiumei Úti Általános Iskola friss sporteredményei

Ép testben ép lélek - A Szolnoki Fiumei Úti Általános Iskola friss sporteredményei

Bettina, Imre, Lili · 2015. március 2. 15:43

Iskolánk sportéletének sokszínűségét februári eredményeink is bizonyítják. A legfényesebb érmeket röplabdázóink, kötélugróink és aztaliteniszezőink nyakába akasztották.

2015. február 20-án az Aztalitenisz Diákolimpia országos döntőjében Csutár Konrád egyéni III. helyezett lett. Ezt január 17-én a megyei forduló előzte meg, ahol Konrád kivívta magának a továbbjutást. A Diákolimpia megyei döntőjén bronzérmes lett Oláh László, valamint lányaink (Rőczey Sára és Biriszló Kíra) IV. és VI. helyet szereztek.

Az előző tanévben röpiseink minden versenyen taroltak. Aranyérmesek lettek az Országos Strandröplabda Bajnokságon III. korcsoportban, IV. korcsoportban pedig övéké volt a második hely. Szintén második helyet szereztek a Diákolimpia országos döntőjén.

http://www.fiumei.hu/node/18965

Legfrissebb sikerüket 2015. február 23-án érték el, amikor a városi döntőről I. helyezéssel tértek vissza.

Kötélugrás sportágból  Boronkai Napsugár (Dánia, EB, II. hely), iskolánk nyolcadikos tanulója most csak pontozóbíróként vett részt az Országos Egyköteles és Csapatverseny megyei válogatóján, ahol tanulóink két aranyat és egy ezüstöt zsebeltek be. Bede Petra, Gál Csenge, Kovács Géta és Ivanics Vanessza csoportos formációként I. helyen végeztek. Kovács Gréta egyéni I., Bede Petra pedig egyéni II. helyen fejezte be a versenyt.

http://www.fiumei.hu/node/18904

Jelenleg a diákolimpiára készülnek, amit Szolnokon rendeznek meg március 7-8-án.

Gratulálunk minden eredményes versenyzőnknek!