Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Ahol az lehetsz, aki akarsz - képgaléria

Ahol az lehetsz, aki akarsz - képgaléria

Lázár Krisztina és Gál Gabriella · 2015. február 26. 11:12

2015. február 17-én ismét megrendezésre került a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban a már hagyománnyá vált farsang. Gimnáziumunkban minden évben megtartják ezt az ünnepet, mindig az elsősök, azaz a 9-esek rendezésében.

Az előző farsangi évek témái között megtalálhatjuk például a retrót, de az idei év Hollywoodról, sztárokról és hírességekről szólt. Csakúgy, mint minden évben, az idei elsősök is teljes erőbedobással dolgoztak azért, hogy egy kis vidámságot vigyenek a diákok és tanárok napjaiba, ami teljes mértékben sikerült is.